Υπηρεσία VIP
Athens Transfers
Certificate of Endorsement

Athens Transfers - Certificate of Endorsement signed by the President Professor Theodore Liolios
Rate this item
(4 votes)

 

 

Vip Services Transfers by Athens Transfers

    

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VIP

Απολαύστε VIP υπηρεσίες από την athenstransfers.com . Οι υπηρεσίες προσφέρονται είτε για VIP μεταφορά ατόμων, είτε για μεταφορά αντικειμένων (τιμαλφή, έγγραφα, κτλ.). Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο .

ΥΠΗΡΕΣΙΑ MEET AND ASSIST

ΑΦΙΞΗ:

Fast Track : VIP συνοδεία ατόμων από την πόρτα του αεροσκάφους εως την αίθουσα των αφίξεων, (καλωσόρισμα των επιβατών κρατώντας ταμπέλα με τα ονόματά τους και συνοδεία τους στον έλεγχο των διαβατηρίων) – Η υπηρεσία Fast Track είναι διαθέσιμη σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια. (VIP Lounge: διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση )

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Fast Track: VIP συνοδεία ατόμων από την αίθουσα αναχωρήσεων εως στο αεροσκάφος. (καλωσόρισμα των επιβατών κρατώντας ταμπέλα με τα ονόματά τους και συνοδεία τους στην διαδικασία του check-in , στον ελέγχου των διαβατηρίων και στην πύλη ). Η υπηρεσία Fast Track είναι διαθέσιμη σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια . (VIP Lounge: διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση )

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΤΗΣΕΩΝ:

Fαξιδεύετε εσείς, κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο ανήλικο μέλος της οικογενείας σας με ανταπόκριση πτήσεων; Έχετε άγχος μήπως δεν προλάβετε την αλλαγή των πτήσεων; Ακόμα και αν οι πτήσεις σας έχουν μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ τους, θα θέλατε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο σας στο αεροδρόμιο ή να κάνετε τα ψώνια σας; Τότε μπορείτε να διαλέξετε την υπηρεσία VIP Connection Assistance και να αναλάβουμε εμείς το check-in, τον έλεγχο των διαβατηρίων και την παραλαβή των αποσκευών σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να περάσετε τον χρόνο σας όπως επιθυμείτε.

Η μόνη μας απαίτησή είναι να εκφράσετε την επιθυμία σας ... ! Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς, τους ειδικούς της μεταφοράς.

Read 3909 times
 
Safe online payments

Safe online payments Athens Transfers